tisdag 24 juni 2008

Dagens skord!!!!!!!!!!!

En sadan shopping dag vi har haft idag!!!!!!!!!!!!!!
Oj oj oj, barnen var fantastiska!!!!!!
Ville har fatt en ny "garderob" som stracker sig over sommaren och hosten! Sakert en bit in pa vintern och sen nasta sommar igen!!!! Trevligt trevligt!!!
Jag har shoppat helt galet mycket till mig, sa roligt!!!! Vi far sa otroligt mycket for pengarna!!!!
Vi raknade ut att vi har spenderat strax under 3500 kr idag, och da har vi shoppat, 2 par adidas running shoes, 1 adidas jacka, 1 par jeans till Pierre, 1 collage troja till Ville, 1 par jeans till Ville, 2 pjamas till Ville, galet manga linnen till mig!!! 2 par chinos, 2 par byxor, 1 klanning, 1 cardigan, trojor, galet manga shorts, byxor, trojor och linnen till Ville............. Ja man kan helt enkelt saga att vi har tok shoppat!!
Skickar med ett bild bevis pa dagens fantastiska fynd!
Jag och Ville leder ligan, familjen Johansson/Lindstrom star nog for narmare 90% av kladerna pa bilden.............Resten ar Mamsen och systra mi!



Ja vi var helt enkelt trotta efter en dag med sa mycket shopping, fran klockan 10,30 till kl 17,30 holl vi pa....Nice!! Men vi hittade sa mycket fina saker, det tar dock pa krafterna att shoppa sa mycket!!!


Vi flickor har tillbringat kvallen med filmen Juno, barnen har sovit, och pojkarna har roat sig pa nagot satt, men nu ar det dags for sangen och lite valfortjant vila!
Tack Gap, Old Navy, Aeropostale, Adidas, Banana Republik och Baby Gap for en fantastisk dag!

Natti natti, morgondagen ar i skrivande stund inte bestamd, men jag misstanker att det kanske inte blir sa mycket shopping...... :-)

Natti natti!!!! ////Milla

1 kommentar:

Anonym sa...

Hejhej, här är en som är helt GRÖN i anikstet av avund!!!! Ni verkar ha det så himla mysigt!!! Vilket HUS, vilket land och vad underbart med strand OCH shopping nära till hands! Husvagn på Resö känns typ ännu mindre glamouröst just nu :0(((

Tack för en mysig helg iallafall! Fortsätt njuta av er härliga semester och sola lite för mig med! Hälsa Ulle att Alice var kanonsöt! Och du, sjukt vad lika hon och Ville var på kortet där de ligger bredvid varandra! Har du tänkt på det??

Magen hälsar! Puss från oss