lördag 28 juni 2008

Shopping!

Nu har vi shoppat annu mer!!!
Igar var vi pa Mall of America!! I manga timmar!!!! Ville fick annu mera klader, och ett par skor, kopte jatte fina jeans pa Gap till honom for 13 dollar, vilket blir ca 85 med var vaxlings kurs! Kopte 2 st :-)

Pierre kopte jatte snygga skor fran Lacoste, lite byxor mmm.
Han hade fatt ett present kort pa Pacsun av systra mi och co i fodelsedags present, plus 2 kuponger pa 25 dollar st, det visade sig bara att de redan hade gatt ut, men eftersom vi inte var harifran tog den super snalla kassorskan emot dom anda! Det var verkligen jatte bussigt!!!

Ville fick aka lite karuseller innan vi akte hem och spela pa nagra spel.
Ett spal var att man skulle kasta sma pingis bollar i "sma fat" som cirkulerade i vattnet, Svart!!! Jag klarade det inte! Tror ni inte att han traffar och far andra vinsten! Helt otroligt!!!! Vi skrek allihop och klappade handerna!

Sen gick vi vidare till nasta spel, dar skulle man kasta innebandy bollar i hal! Givetvis traffar han ju ett vinsthal dar med och far ytterligare en leksak! Helt sanslost!! Undrar om han kommer bli ett litet bollbarns underverk!!????!!!
Valdigt roligt var det ialla fall!

Sen akte vi hem och hade spansk afton! Yummy yummy in my tummy! Vi drack sangria! och at massa tapas! Matta blev vi!

Sen var det laggdags!

Idag har vi varit och shoppat en svang igen, och inte sa mycket till mig men Pierre hittade en hel del, ocksa nagra presenter!

Jag har en otroligt trott dag idag, talamodet ar nastan pa noll, men det ar val inte sa konstigt vi har ju hallt igang hela tiden sen vi kom hit....... Mamsen ska laga mat ikvall och sen ska vi nog bara slappa och kolla pa film, blir nog en lattsam romantisk komedi typ 27 dresses eller nat.

Hoppas att alla mar fint, horde ett rykte om en varmbolja? Harligt!!!!

Kram//// Milla

Inga kommentarer: