söndag 8 juni 2008

Lång ledigt!

Eftersom det var röd dag i fredags passade hela familjen Johansson/Lindström på att mysa lite extra!
Vi hyrde en stuga på Hafsten Camping i uddevalla, Jag var mycket där som liten, men Pierre har aldrig varit där, och ja jag tror han blev lite kär!
Vi kom dit vid 11 och gick direkt för att tillbringa några timmar med sol och bad, och vi hade det så mysigt!!!!! En helt fantastisk dag!!!!



Sedan åkte vi in till maxi och handlade och ut igen för att få checka in och få tillgång till stugan, det var en liten stuga med ett allrum och toalett, men mer behövdes vekligen inte, eftersom vädret var fantastiskt så var vi bara där när vi lagade mat och sov!

Så grillade vi och mumsade i solen på altanen, drack ett glas vin och efter det tog vi en promenad på campingen och sedan en sväng ut i skogen, där lyssnade vi på tystheten, helt otrolig! Bara fåglar som sjöng in emmellan och någon båt, vi gick ut på en klippa och bara stod och njöt!!
Vi gjorde också givetvis ett stopp på lekplatsen, som faktiskt var sig ganska lik från min tid, lite nytt givetvis, bla en studsmatta, det tog ett tag sedan stormtrivdes han!!!









När vi kom hem igen var det läggdags, men Ville var så nöjd och glad, det lyste riktigt ur ögonen på honom, åh han trivdes, så han fick vara vaken lite extra, ni ser ju försök lägga någon som ser ut så här vid nio snåret....



När Ville hade suttit i mitt knä och riktigt bara gosat en stund frågade jag om han ville sova, och då var han redo, så då kröp han ner gott i sängen och somnde nästa på en gång! Söte!

Och då satt vi och mös ute på altanen en stund till med lite vin! Tills det blev kyligt då gick vi in, en sådan underbar dag! Perfekt!

När vi vaknade på morgonen var det en jätte tjock men väldigt mysig morgondimma men efter en stund så man hur den bara låg på havet, som ett rök täcke nästan, och friskt och fuktigt var det ute, precis som det ska vara på en camping, man måste ju bli lite fuktig om fötterna när man sätter ner dem i gräset på morgonkvisten!

När vi väl hade ätit frukost, checkade vi ut och åkte hem till Mamma och plockade upp henne, och åkte tillsammmans ut och lade 7 st rosor på Mormor och Morfars grav, en från oss alla, Mamma, Alice, Ulle, Ryan, Ville, Milla och Pierre. Saknar henne! Idag är det 1 årsedan hon gick bort! Tänker på henne ofta, vill på något sätt hålla henne vid liv i minnet, hon var en sådan fantastisk människa!

Sedan åkte vi tillbaka till Göteborg och skulle till våra vänner i Skintebo på grill och bad mys!
Och bad mys blev det, kolla dessa godingarna!







Sedan var det plätt mellan mål! Kan de smaka godare än om man äter dom ute i solen vid havet, i sanden, på en filt, liggandes, med huvudet på en badboll? Skulle inte tro det ialla fall!


Efter några timmar på stranden tog vi en promenad tillbaka till huset, där lekte barnen som tokar med Leias vagnar ute på gräsmattan, dom var så söta när de sprang runt, lyckliga föräldrar kunde bara slappna av och njuta!
Det fanns mycket att göra här har de hoppat i en plast "båt" och leker!


När väl kottarna hade somnat var det grillat, spel, mys, skratt och vin/öl som var i fokus, ja många glada skratt fick vi.....!!!!!.....

Sen sov vi över hela familjen för att kunna vara och bada idag med, och idag bada vi allihopa! Även pojkarna!!!!
Citerar Ville:
- Loligt paska vattnet!!!!!
Ja han njöt idag med! Vi alla var nog lite tröttare idag men ändå hade vi det helt underbart tillsammans, en sån dag!!!! Vilken helg!!!!







Nu är vi alla helt tok trötta efter en sådan intensiv men fantastiskt rolig lång helg så vi kommer sova helt underbart härligt i våra ny bäddade sängar!!!!!

Tusen tusen tack Caroline och Mattias för en underbar helg!!!!!

Kram Milla, Pierre och Villisen!!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Låter som att ni haft HUR mysigt somhelst!!! Ses till helgen, hoppas det kan bli mys med fint väder då med! Pusspuss /Mathilda

Anonym sa...

Vilka härliga bilder - och vad STORA ungarna blivit! =) Kram Carolina

Anonym sa...

Åhhh vad fina bilder på våra små godingar!!
Tack själv för såååå trevligt sälskap o massor av mys o bad o lek o mat..:-D
KRAM