söndag 15 juni 2008

Resö helg!

Så har vi varit på våran sista utflykt före resan!! 3 dagar kvar, gah!!!!
Ska göra en ordentlig lista ikväll om vad som INTE får glömmas, men nu till Resö!

Vi åkte upp i fredags efter jobbet, tyckte att det var skönare, så Ville kunde sova i bilen......hmmm 21.30 fortfarande vaken..... Ja ja han mös på en stund med oss men det blev en alldeles för sen läggning, men han sov till nästan halv åtta, jippie! Och det var tyr för vi satt uppe och spelade Uno och skratta tills klockan nästan var ett eller två tror jag........

Mathilda och Niklas hade sovmorgon så vi gick ned till havet och mös en stund.
Byggde sandkakor, kastade stenar, plockade snäckor, grävde ned fötterna, ja det mesta som man gör på en strand helt enkelt!



Sen åkte vi alla in till strömstad för att köpa flytväst till Ville, och mysa litegrann.

Vi strosade och sedan åt vi lunch på en pizzeria.
Vi var också en sväng på godisbolaget, och det var verkligen godisbolaget! Ulle din påse godis är verkligen räddad!!!!

Efter några timmar åkte vi hem och tog en tur ut med båten, Ville var så rolig,vi trodde för inte att han skulle gå i båten, men det var inga problem, sen skrattade han nästan konstant hela båt turen, lite bekymrad blev han i början när vi fick upp ordenltlig fart och det slog litegrann ibåten men sen var det bara att köra på
- Det är loligt att åka Nickebåten (Niklas båten)
- Det är loligt när båten gungar
- Pang sa det,
han trivdes nog lika bra som fisken i vattnet





Sen var det fotbollsdax! Kommenterar det inte ens, det roliga var dock att Ville fick en ny bästis, iallafall enligt Ville. Niklas! Niklas skulle spela sportboll(fotboll) med Ville, inte pappa, och han sprang bara runt och mös, så roligt att se honom sådan, han har aldrig varit på det viset innan. Till och med när Ville låg och skulle vila idag, kom Niklas in och skulle hämta en tröja, då säger Ville
-Icklas,
och så skulle han inte vila mer utan sparkade av sig täcket och genast ut i tältet. Så rolig. Niklas blev helgens idol efter båt turen och lite fotboll!

I går kväll grillade vi och sedan var det dags för lite spel igen, vi spelade Backpackers och det blev en jämn kamp mellan mig och Mathilda men till slut tog hon hem det!
Magen var underbar, vill också ha, och jag fick till och med känna en lite rörelse och hicka!

Idag har det varit en slappar dag, alla har varit lite trötta och så har det varit konstigt väder med regn och sol om vartannat, En riktig hagelskur slog till och med ner! Och så lite åska såklart!

När vi sedan bestämde oss för att åka tog vi vägen om min Pappa och lånade en resväska, gah igen!!! Nu är det nära, shit också......
Kan inte riktigt fatta, nu när vi har kommit hem från Resö fattar jag ju att det snart är dags, innan har ju Resö legat före hela tiden, så nu börjar jag bli sjukt nervös! Fy fabian!

Har verkligen varit så mysigt i helgen, tack snälla ni underbara Mathilda och Niklas! Otroligt skönt att komma bort från omvärlden och bara sova husvagn, gå på utedass, duscha på mynt tid, grilla, åka båt, spela spel och bara umgås!

Nä nu ska det bli skönt at få gå och lägga sig, Ville han var så trött och utsalgen av att kul och all friskt havsluft, att han sten somnade i sängen!!! Och jag lär väl göra det samma!!!!

3 dagar kvar!!!!!!!!!!

Ting, och natti natti// Milla

Inga kommentarer: